Ben je op zoek naar een professionele visagist en hairstylist voor jouw bruiloft, fotoshoot of andere speciale gelegenheid? Zoek niet verder!

Ik ben een ervaren visagist en hairstylist met een passie voor het creëren van looks die je zelfvertrouwen en schoonheid benadrukken.

Of je nu gaat voor een natuurlijke look of een glamoureuze uitstraling, ik werk nauw met je samen om de perfecte stijl te creëren voor jouw unieke dag of gelegenheid.

 

Mijn diensten omvatten:

  • Bruidsmake-up en haarstyling (tarieven)
  • Make-up en haarstyling voor fotoshoots
  • Privé make-up sessies
  • Workshops en cursussen (tarieven)

Mijn werkgebied is voornamelijk Gelderland, Overijssel en Brabant.

 (O.a. Doetinchem (Achterhoek), Arnhem, Rheden, Velp, Nijmegen, Apeldoorn, Dieren, Barneveld, Hengelo OV, 

(Plaatsen waar ik ook veel werk zijn o.a.  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hilversum)

Maar ik ben beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Tevens ben ik te vinden bij Zankyou, en The Perfect wedding de online platformen voor jullie trouwdag! 

 

Op locatie bij Kasteel De Schaffelaar in Barneveld 

Op Locatie bij Landgoed Rhederoord

Maak je bruidskapsel compleet met extensions!

Naast mijn professionele visagiste- en hairstylistdiensten, kan ik je nu ook de finishing touch voor jouw bruidskapsel aanbieden: hairextensions!

Wil je extra lengte, volume of stevigheid in je kapsel? Met extensions creëren we samen de perfecte look voor jouw droombruiloft.

De voordelen van extensions:

  • Meer lengte en volume: Extensions zijn ideaal om je kapsel voller en langer te laten lijken, perfect voor een diepe vlecht of volumineuze krullen.
  • Extra stevigheid: Extensions zorgen voor stevigheid in je kapsel, waardoor je jouw droomkapsel de hele dag kunt laten stralen.
  • Natuurlijk resultaat: Ik werk met hoogwaardige extensions die perfect aansluiten bij jouw eigen haar, voor een natuurlijk en onzichtbaar resultaat.

Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen en bekijken we samen wat er mogelijk is. We bekijken je natuurlijke haar, de gewenste stijl van je bruidskapsel en adviseren je over de beste extensions voor jouw haartype.

 

Samen creëren we de perfecte look voor jouw trouwdag, zodat je met zelfvertrouwen en stralend kunt stralen op deze bijzondere dag.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.